Folders bestellen

Bent u niet met een groep of wilt u liever individueel een stadswandeling lopen? Ook dat is mogelijk. U kunt bij ons een prachtige stadswandeling (ook Engelstalig) telefonisch of via onze e-mail bestellen voor € 2,00 per boekje (€ 4,50 incl. verzendkosten). U ontvangt dan een prachtig fullcolour boekje met prachtige foto’s en een routebeschrijving door de vesting.

Kinderen mee in uw gezelschap? Of wilt u zelf ook liever aan de hand van een speurtocht de vesting ontdekken, dan kan!! Bestel bij ons de fotospeurtocht voor € 2,00 per boekje (€ 4,50 incl. verzendkosten) en u krijgt een prachtig boekje vol fotovragen en opdrachten waarmee u op een andere wijze de vesting ontdekt. De fotospeurtocht kunt u telefonisch of per e-mail bij ons bestellen.

Koop nu bij ons de folder over het Mauritshuis. De folder geeft een goede achtergrondinformatie over de geschiedenis van dit historische gebouw. Voor iedereen die het Mauritshuis wil bezoeken of meer wil weten over haar geschiedenis. Te bestellen voor € 1,50 (€ 3,50incl. verzendkosten) per folder.

U kunt het bedrag overmaken op onze bankrekeningnummer: NL60 RABO 01469 568 85 t.n.v. Op Stap in Willemstad. Vergeet niet uw adresgegevens te vermelden.

Bovenstaande folders zijn ook verkrijgbaar bij Boekhandel Het Rozemarijntje, Voorstraat 53 te Willemstad.