De Biesbosch, laat u verrassen!

Eb en vloed in een zoetwatergebied, dat is zeldzaam. Maar Nederland heeft het. De Biesbosch is één van de weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa. In deze delta van de Rijn en de Maas heeft het getij nog vrij spel. De Biesbosch is een avontuurlijk doolhof van rivieren, waterbekkens, wilgenbossen en grillige kreken met glashelder water. Het is een uitgestrekt foerageergebied voor talloze soorten watervogels, zoals ganzen, reigers, eenden en steltlopers. Overal in de Biesbosch vind je nog de nalatenschap van de griendwerkers die eeuwenlang het land bewerkten.

De natte, ruige natuur van dit moeras laat zich vooral beleven vanaf het water in een boot of kano. Geruisloos peddelend door smalle kreken, langs rijk begroeide oevers, bukkend onder lage takken door, beleef je de natuur van heel dichtbij.

De Biesbosch is ook uitstekend geschikt voor een groepsarrangement. Wij bieden u graag een gevarieerd programma aan. Een bezoek aan de Biesbosch laat zich ook uitstekend combineren met een bezoek aan Willemstad. Staat het programma dat u voor ogen heeft er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Telefoon: 0168-472222
e-mail: info@opstapindebiesbosch.nl of info@opstapinnederland.nl