Willemstad, Actief, sportief en creatief!

CSI Willemstad

CSI Willemstad is een origineel uitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen. Het programma staat bol van spannende en uitdagende activiteiten in de vorm van aanwijzingen die te vinden zijn in de talloze locaties in de vesting. Zo zijn er geluidsfragmenten, filmpjes, telefoongesprekken en een te kraken kluis. De vesting van Willemstad is het historisch decor voor een spannend en hilarisch avontuur.De activiteit wordt afgesloten met een prijsuitreiking.  Welk team weet het beste het mysterie op te lossen en gaat met de felbegeerde trofee naar huis?  Afbeeldingsresultaat voor speurder

Prijs per persoon € 47,50, minimaal 15 personen, duurt 3 uur

Vestinggame de bom

“Maakt jouw team de tikkende tijdbom onklaar?”Afbeeldingsresultaat voor bom

Een spannend spel waarbij op verschillende locaties in de vesting formules moeten worden gekraakt om tot een oplossing te komen.

Prijs per persoon € 47,50, minimaal 15 personen, duurt 3 uur

Expeditie Willemstad, actief en creatief

De vesting van Willemstad is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende programma’s Fort Boyard en Expeditie Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de felbegeerde bokaal in ontvangst zal nemen. Actief, sportief en creatief!

Prijs per persoon € 47,50, minimaal 15 personen, duurt 3 uur

Afbeeldingsresultaat voor teambuilding

Bovenstaande programma’s kunnen uitgebreid worden met koffie, thee, dranken, gebak, lunch, diner etc. voor, tijdens of na het spelprogramma. In combinatie met een stadswandeling maakt u er een complete dag uit van. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken een voorstel op maat voor u.