Maak ook eens een combinatie met de vestingstad Willemstad

10.00 uur: Aankomst in Willemstad waar u deze dag begint met een heerlijk kopje koffie met vers appelgebak.

10.30 uur: De gids haalt uw gezelschap op voor een stadswandeling door de vesting van Willemstad en vertelt u over de boeiende geschiedenis van dit historische stadje.

12.00 uur: Einde rondleiding en u gaat op eigen gelegenheid richting Nieuwendijk.

13.00 uur: Vertrek vanuit Nieuwendijk met de pont naar Tiengemeten. Loop bij aankomst eerst even binnen bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Hier vindt u alle basisinformatie over het eiland.

13.15 uur: In het Pannenkoekenhuis “bij Helene” gaat u genieten van een pannenkoekenlunch. Een stapel pannenkoeken met spek, kaas en naturel. En voor de jongste gasten pannenkoeken met M & M’s en vruchtenhagel. (max 2 pannenkoeken p.p.) Inclusief 1 consumptie

14.30 uur: U brengt een bezoek aan het Rien Poortvliet Museum of aan het Landbouwmuseum.

Het landbouwmuseum brengt middels een prachtige collectie landbouwwerktuigen de periode van de landbouwmechanisatie van 1920 tot 1955 in beeld.

In het Rien Poortvliet Museum worden ongeveer 150 van de mooiste werken van Rien Poortvliet getoond. Een bezoek dat u niet wil missen.

16.10 uur: U neemt de pont terug naar het vasteland of u gaat op eigen gelegenheid nog eens rondkijken op Tiengemeten. Let wel dat de laatste pont buiten het seizoen om 17.10 uur vertrekt.

In verband met grote drukte op het eiland in het zomerseizoen kan het voorkomen dat de lunch in Willemstad wordt gebruikt en niet op Tiengemeten.

Prijs: € 40,00 p.p. 

Minimaal 12 personen

duurt: 7 uur

Per reservering rekenen wij eenmalig € 15,00 reserveringskosten.