Fort Sabina

Op het kruispunt van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland ligt het grote en sfeervolle Fort Sabina. Fort Sabina maakt deel uit van de Zuider Waterlinie. Bijzonderheden van dit fort zijn de Tour Modèle uit de tijd van Napoleon, onderaardse gangen en de grote kazerne. Fort Sabina is uitermate geschikt voor groepsarrangementen, teambuilding, trainingen en vergaderingen.

CSI Fort Sabina

Dit arrangement is een avontuur waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen op Fort Sabina.

Dit avontuur staat bol van spannende uitdagingen voor de deelnemer in de vorm van aanwijzingen die te vinden zijn in de talloze ruimtes op het fort.

Zo zijn er geluidsfragmenten, filmpjes, telefoongesprekken, een te kraken kluis en nog vele andere gadgets. Het grote negentiende-eeuwse fort is het decor voor een spannend en hilarisch spel waarin de deelnemer wordt meegenomen.

Agent Bob de Vlerk en zijn kompanen verwelkomen u bij de poort van het fort met een heerlijk welkomstdrankje. Vervolgens wordt u ondergedompeld in een spannend en hilarisch avontuur in een historische omgeving. Deze door de wol geverfde rechercheurs staan garant voor een geslaagd feest of teambuilding.

De activiteit wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Welk team weet als beste het mysterie van Sabina op te lossen en gaat naar huis met de trofee?

Prijs: € 47,50 p.p. – duurt 3 uur – incl. koffie en lekkers bij ontvangst – minimaal 10 personen

Prijs All-in: € 84,50 p.p. – duurt 5 uur – incl. koffie, thee, drankafkoop en BBQ of buffet

Spookslot Sabina

Het grote fort is omgetoverd tot een spookachtige omgeving. U gaat met verschillende teams op zoek naar herinneringen van een geest.

Bij de ontvangst in de rustieke Tour Modèle wordt u geconfronteerd met een geest die zijn geheugen is kwijt geraakt. Om deze reden doolt de geest nog steeds rond op het fort.

Tijdens het spel zijn er geluidsfragmenten, filmpjes en gadgets die u moeten helpen bij het ontrafelen van dit mysterie. Tijdens het spel moeten er verschillende opdrachten worden uitgevoerd om aanwijzingen te verzamelen.

Welk team helpt de geest en zorgt er voor dat deze arme ziel wordt bevrijd?

De activiteit wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Welk team weet als beste het mysterie van Spookslot Sabina op te lossen en gaat naar huis met de trofee?

Prijs: € 47,50 p.p. – duurt 3 uur – incl. koffie en lekkers bij ontvangst – minimaal 30 personen

Prijs All-in: € 84,50 p.p. – duurt 5 uur – – incl. koffie, thee, drankafkoop en BBQ of buffet

Expeditie Fort Sabina

Nu heb je de kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven. Het grote Fort Sabina is het decor van een spannende strijd waarbij verschillende teams spannende aangaan zoals in de bekende tv-programma’s Fort Boyard en Expeditie Robinson.

Een race tegen de klok, waarbij het team dat de meeste kogels verzamelt de felbegeerde Fort Sabina bokaal in ontvangst zal nemen!

Razend spannend, actief, sportief en creatief!

Prijs: € 47,50 p.p. – duurt 3 uur – incl. koffie en lekkers bij ontvangst – minimaal 10 personen

Prijs All-in: € 84,50 p.p. – duurt 5 uur – – incl. koffie, thee, drankafkoop en BBQ of buffet

The A-Team

Iedereen kent ze nog. De vier legendarische helden uit de serie. Herbeleef de avonturen van Hannibal, Face, Murdock en B.A. op het stoere fort Sabina.

Een dag op een tot de verbeelding sprekend fort. Wat wilt u nog meer? Komt de kolonel op bezoek?

Met uw team krijgt u een stoomcursus om als het echte A-team boosaardige krachten in de wereld van nu in geheel A-team stijl te bestrijden.

Met o.a.: Wapen maken, kluis kraken, observatiepost bouwen, het fort bestormen en als klap op de vuurpijl gaat u naar huis met een echte fotostrip van uw team in A-team stijl.

Een teamuitje waarover nog veel zal worden nagepraat!

Prijs: € 47,50 p.p. – duurt 3 uur – incl. koffie en lekkers bij ontvangst – minimaal 10 personen

Prijs All-in: € 84,50 p.p. – duurt 5 uur – – incl. koffie, thee, drankafkoop en BBQ of buffet

Griezelfilm maken en dezelfde dag kijken!!

Fort Sabina is uitermate geschikt voor het opnemen van een griezelfilm. De rustieke omgeving laat ieders fantasie op hol slaan. Het team regisseurs, camera mensen en de montage staat voor u klaar om tijdens deze dag een spannende film op te nemen.

U wordt ontvangen op het grote fort waar u eerst kennis maakt met de omgeving.

Na alle indrukken is het tijd voor een korte drama oefening.

In verschillende groepen worden de scènes uitgewerkt en opgenomen. Tijdens het eten wordt de film gemonteerd en kunt u hem als dessert van de dag bekijken op groot scherm op het fort.

Een super leuke activiteit en als aandenken krijgt u een DVD van de film.

Prijs: € 47,50 p.p. – duurt 4 uur – incl. koffie en lekkers bij ontvangst – minimaal 15 personen

Prijs All-in: € 84,50 p.p. – duurt 6 uur – – incl. koffie, thee, drankafkoop en BBQ of buffet