Combinatiearrangement Willemstad-Tiengemeten

10.00 uur: Aankomst in Willemstad waar u deze dag begint met een heerlijk kopje koffie/thee met vers gebak.

10.30 uur: De gids haalt uw gezelschap op voor een stadswandeling door de vesting van Willemstad en vertelt u over de boeiende geschiedenis van dit historische stadje.

12.00 uur: Einde rondleiding en u gaat op eigen gelegenheid richting Nieuwendijk.

13.00 uur: Vertrek vanuit Nieuwendijk met de pont naar Tiengemeten.

13.15 uur: In het Pannenkoekenhuis “bij Helene” gaat u genieten van een pannenkoekenlunch. Een stapel pannenkoeken met spek, kaas en naturel. En voor de jongste gasten pannenkoeken met M & M’s en vruchtenhagel. (max 2 pannenkoeken p.p.) Inclusief 1 consumptie.

14.30 uur: U brengt een bezoek aan het Rien Poortvliet Museum of aan het Landbouwmuseum. Het Landbouwmuseum brengt middels een prachtige collectie landbouwwerktuigen de periode van de landbouwmechanisatie van 1920 tot 1955 in beeld. In het Rien Poortvliet Museum worden ongeveer 150 van de mooiste werken van Rien Poortvliet getoond. Een bezoek dat u niet wil missen.

16.10 uur: U neemt de pont terug naar het vasteland of u gaat op eigen gelegenheid nog eens rondkijken op Tiengemeten. Loop even binnen bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Hier vindt u alle basisinformatie over het eiland. Let wel dat de laatste pont buiten het seizoen om 17.10 uur vertrekt.

Let wel; i.v.m. grote drukte in het zomerseizoen op het eiland kan het voorkomen dat de lunch in Willemstad wordt gebruikt i.p.v. op Tiengemeten.

Prijs:  € 40,00 p.p. 

Duurt: 7 uur

Aantal personen: minimaal 12 personen 

Per reservering rekenen wij eenmalig € 15,00 reserveringskosten.